Solliciteer direct

Voor wie werken wij in de machinebouw?

Wij hebben opdrachtgevers uit voornamelijk de regio Noord-Brabant, die gespecialiseerd zijn in de machinebouw of de panelenbouw. Dit op mechanisch, mechatronisch en elektrotechnisch gebied. Onze monteurs en engineers bouwen modules en machines voor uiteenlopende industrieën zoals onder andere de chip-, handling-, verpakkings-, healthtech- voedings-, en de automotive industrie. Van een complete autofabriek tot en met kleine modules voor nanotechnologie. De machines, productielijnen en prototypes worden door onze medewerkers mede bedacht, gebouwd en getest. Vervolgens installeren onze Field Service Engineers deze waar dan ook ter wereld.

Wil jij graag een start maken in de machinebouw op het gebied van werktuigbouwkunde of elektro? 
Of ben je een machinebouwer, elektro-, mechanisch-, mechatronisch-, cleanroom monteur of panelenbouwer?                                                                                            Bel of mail ons, dan gaan we graag eens met je in gesprek.

K
L
MONTEUR ELEKTRO MACHINEBOUW EINDHOVEN

Als elektromonteur in de machinebouw werk je vanuit elektroschema's, werkvoorschriften en specificaties. Je zorgt voor de opbouw en het aansluiten van besturingskasten, motion controllers, PLC's, sensoren, frequentieregelaars en de bekabeling van machines. Daarnaast test je de machines op hun werking en los je eventuele storingen op.

Bekijk de vacature

K
L
MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Als monteur Technisch Dienst, werk je samen met collega's aan het (preventief) onderhoud, maken van aanpassingen en verbeteringen, verbouwingen en oplossen van storingen tijdens de productie. Al naar gelang van je ervaring doe je dit op mechanisch en/of elektrisch en/of mechatronisch gebied. Het gaat om een vast dienstverband.

Bekijk de vacature

K
L
PROJECT ENGINEER NIJMEGEN

Als Project Engineer ga jij de behoeften van klanten vertalen en innoveren naar optische oplossingen. Dit doe je vanaf het begin, de voorbereiding, tot en met de bouw en het testen van de optische systemen. Jij bent in het hele proces het aanspreekpunt en je regelt en coördineert de voortgang en de planning.

Bekijk de vacature

K
L
MONTEUR ELEKTRO PANELENBOUW EINDHOVEN

Specialistische Panelenbouwer uit Eindhoven werkzaam in het ontwerpen, ontwikkelen en compleet opbouwen van elektropanelen / besturingskasten in eigen beheer. Wij zijn opzoek naar een zelfstandige paneelbouwer die de panelen volgens tekeningen en mondelinge instructies opbouwt, waarbij ook gelet wordt op de kwaliteitsbewaking van de panelen.

Bekijk de vacature

K
L
VOORMAN MACHINEBOUW

Als Voorman / Projectleider ben jij de spil tussen monteurs / engineers en de klanten. Jouw werkzaamheden bestaan ondermeer uit het vertalen van targets naar het projectplan, aansturen van het team, meedenken aan procesverbeteringen, periodieke rapportages maken, bewaken van kwaliteitsdoelen, voorgang en het resultaat.

Bekijk de vacature

K
L
PROTOTYPE CLEANROOM MONTEUR

Voor een klant in Eindhoven, gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van machines en -lijnen voor de halfgeleider industrie, zijn we op zoek naar een ervaren fijnmechanische prototype monteur. Je bent werkzaam in de cleanroom, hier bouw je mechanisch (en mechatronisch) diverse prototypes en modules op. Je beoordeelt de onderdelen en test deze eventueel alvorens ze gemonteerd worden. Eventuele verbeterpunten of obstakels overleg je met collega's. Je gaat hierbij zeer nauwkeurig te werk en je werkt vanaf tekening en werkinstructies.

Bekijk de vacature

K
L
MECHANISCH MONTEUR DEN BOSCH

Voor een machinebouwer uit de regio Den Bosch, gespecialiseerd in vacuum verpakkingsmachines, zoeken wij per direct een mechanisch monteur. Als mechanisch monteur ga jij vanaf tekening onderdelen samenstellen tot een module, of zelfs complete machine.

Bekijk de vacature

K
L
(FIJN) MECHANISCH MONTEUR EINDHOVEN

Organisatie uit Eindhoven, werkzaam in de machinebouw, van idee tot ontwerp, realisatie, en doorontwikkeling van modules en machines voor diverse soorten industrieën. Vanaf tekeningen en werkinstructies bouw je delen van, of hele modules op, voor de half geleider industrie. Sommige onderdelen maak je zelfstandig en de complexere delen assembleer je samen met collega monteurs. Je werkzaamheden zijn (fijn) mechanisch en je verricht deze in de werkplaats en/of in de cleanroom. Eventuele specifieke klantwensen pas je aan.

Bekijk de vacature

K
L
MECHANISCH MONTEUR BOXMEER

Samen met collega’s ga je vanaf tekening delen van machines opbouwen en samenstellen tot een geheel of deel van de machinelijn. Je werkt hierbij vanuit tekeningen en overleg. Tussentijdse aanpassingen voeg je toe en test je ter goedkeuring. Uiteindelijk word de gehele lijn gecontroleerd en getest, alvorens deze bij de klant wereldwijd wordt geïnstalleerd.

Bekijk de vacature

K
L
MECHANISCH / MECHATRONISCH MONTEUR

Vanuit eerdere gemaakte machines ga je betere en vernieuwde versies bouwen en aanpassen, bestemd voor de voedingsindustrie. Je werkt vanuit de basis tekeningen (als deze aanwezig zijn) en gaat samen met je collega's monteurs oplossingen zoeken en doorvoeren. Dit kan zijn voor een mogelijk onderdeel of deel van de machine(lijn). De werkzaamheden zijn van mechanische aard maar ben je mechatronisch dan is dat vanzelfsprekend ook prima.

Bekijk de vacature

K
L
MONTEUR PROTOTYPING / MECHATRONICA EINDHOVEN

Je bent actief in de bouw van high-end prototypes en complexe speciaal machines op mechanisch en/of elektrotechnisch gebied. Samen met collega machinebouwers werk je vanaf tekening mee aan de ontwikkeling, opbouw, afstelling en realisatie van deze machines. Je hebt gedurende de werkzaamheden continu overleg met je collega's van engineering, inkoop en projectleiding over aanpassingen en verbeteringen. Ook help je mee aan het testen van de betreffende machines. Tevens bestaat de mogelijkheid om de machines internationaal te plaatsen, te installeren en in bedrijf te stellen, echter is dit geen must.

Bekijk de vacature

K
L
CLEANROOM MONTEUR UDEN

De werkzaamheden zijn vooral van mechanische aard maar het kan zijn dat je ook enkele elektrotechnische werkzaamheden verricht zoals bedraden en aansluiten. Je overlegt met je collega’s en teamleider over de voortgang en eventuele verbeteringen. De werkzaamheden zijn vooral in de cleanroom en af en toe in de werkplaats.

Bekijk de vacature

K
L
CLEANROOM MONTEUR EINDHOVEN

Voor een machinebouwer, gevestigd in Eindhoven, zoeken wij een fijn mechanisch monteur. Je bent voornamelijk werkzaam in een cleanroom. Hier bouw je (fijn)mechanisch kleine series en/of modules op. Je werkt zelfstandig vanaf tekening en werkinstructies aan de modules.

Bekijk de vacature

K
L
MECHANISCH MONTEUR NIJMEGEN

Voor een klant uit Nijmegen werkzaam in onder meer de optische industrie, zijn wij opzoek naar een mechanisch monteur. Je assembleert onderdelen en modules tot een geheel, op (fijn) mechanisch gebied. Je werkt vanaf tekening en in overleg met collega's. Een vast dienstverband behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Bekijk de vacature

Megatech B.V.