Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij op zoek naar een panelenbouwer in de omgeving van Eindhoven? Bij Megatech Engineers in Valkenswaard weten we hoe essentieel een panelenbouwer is voor de technische wereld. De expertise en vaardigheden van de panelenbouwer zijn onmisbaar in elk mechatronisch project. Wij hebben de ideale vakmensen voor jouw project.

Over ons

Werken bij

Wie zoeken een vakkundige panelenbouwer

Als panelenbouwer bij ons ben je het middelpunt van innovatie. Je werkt nauw samen met de beste mechanicamonteurs en speelt een cruciale rol in mechatronica-projecten. Met de begeleiding van een voorman in machinebouw til je de panelenbouw naar een hoger niveau. Jouw precisie en vakmanschap als panelenbouwer vormen de brug tussen concept en realisatie. Wil je bij een toonaangevend bedrijf werken en jezelf ontwikkelen? Dan zit je bij ons goed. In samenwerking met onze top engineers in werktuigbouwkunde elektro rond je elke project succesvol af.

Neem contact op

Jouw expertise, onze toekomst

Overweeg je een carrièreswitch of zoek je een betrouwbare partner voor jouw panelenbouw-project? Wij staan voor je klaar. Voor degenen die hun carrière als panelenbouwer in de mechatronica willen voortzetten, bieden we een inspirerende omgeving waar jouw talent wordt erkend en gewaardeerd. Neem contact op via info@megatech.nl en ontdek de vele mogelijkheden. Waar wacht je nog op?

Megatech B.V.