Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als mechanisch monteur heb jij verstand van de machines die de opdrachtgever in regio Eindhoven heeft en ben je in staat het onderhoud hiervan uit te voeren. Daarnaast voer jij reparaties en installaties uit aan alles wat mechanisch is in de apparatuur. Dit kan de hele machine betreffen, of een specifiek onderdeel.

Over ons

Werken bij

Jij bent als mechanisch monteur uit Eindhoven een aanvulling in ons bedrijf

Heb jij ervaring als mechanisch monteur en wil je werken in de omgeving van Eindhoven? Dan zit je goed bij Megatech Engineers uit Valkenswaard. Wij werken namelijk samen met grote opdrachtgevers in de regio die technisch personeel van ons inlenen. Wij zoeken altijd gedreven vakmensen die verstand van zaken hebben in de elektro werktuigbouwkunde en bijbehorende vakgebieden. Ervaring wordt door ons gewenst, motivatie wordt door ons vereist. Daarnaast vinden wij het van belang dat je goed bent in het lezen van technische tekeningen en beschikt over probleemoplossend vermogen.

Neem contact op

Sluit je aan bij onze groep gedreven vakmensen

Ben jij die mechanisch monteur die graag verder wil leren en aan de slag wil bij diverse opdrachtgevers rondom Eindhoven? Dan komen wij graag met jou in contact. Ook als mechatronicamonteur ben je bij Megatech Engineers uit Valkenswaard van harte welkom! Voor deze en andere functies binnen neem je contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Dan bespreken wij alle mogelijkheden.

Megatech B.V.