Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij op zoek naar een prototype monteur in de omgeving van Eindhoven? Bij Megatech Engineers in Valkenswaard begrijpen we het unieke belang van een prototype monteur. Als prototype monteur bevind je je op het snijvlak van innovatie, waarbij je het eerste model van een machine of product tot leven brengt.

Over ons

Werken bij

Vaardigheden en mogelijkheden van een prototype monteur

Een prototype monteur in de machinebouw is niet zomaar een technicus. Deze specialist bevindt zich op het kruispunt van innovatie en realisatie. Als sleutelfiguur in het ontwikkelingsproces bezit hij of zij een diepgaande kennis van mechanische systemen, maar tevens een vooruitziende blik om concepten tot leven te brengen. Een van de kernvaardigheden van deze monteur is het vermogen om technische tekeningen en specificaties te vertalen naar een tastbaar model. Daarnaast is probleemoplossend denken essentieel; prototypes hebben vaak aanpassingen nodig voordat ze perfect functioneren. We zoeken naar een prototype monteur ook nog andere soorten mechanicamonteurs:

Neem contact op

Jouw toekomst in prototypebouw wacht

Geïnspireerd om de wereld van prototyping te betreden? Of ben je een bedrijf op zoek naar de fijnste handen in de business? Neem de volgende stap. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze visie delen. Neem contact op via info@megatech.nl en ontdek de unieke mogelijkheden als prototype monteur bij ons. Wij verzorgen de mechatronica voor bedrijven in Nederland.

Megatech B.V.