Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als mechatronisch monteur uit Nijmegen beschik jij over kennis van zowel werktuigbouwkunde, elektrotechniek als informatica. Dit tezamen zorgt ervoor dat jij technisch volledig onderlegd bent. Bij Megatech Engineers uit Valkenswaard zijn wij ontzettend blij met mechatronische monteurs door hun veelzijdigheid. Deze veelzijdigheid is goed inzetbaar bij onze opdrachtgevers waar je meewerkt van tekening tot realisatie van de machines.

Over ons

Werken bij

Wat vragen wij van een mechatronisch monteur in regio Nijmegen?

Van al ons personeel vragen wij allereerst een flinke dosis motivatie, goede mentaliteit en vakmanschap. Kijkend naar onze opdrachtgevers vragen wij daarnaast ook een portie ervaring als mechatronicamonteur. Waar een mechanisch monteur zich met name richt op de mechanische onderdelen, beschik jij als mechatronisch monteur uit Nijmegen over bovengenoemde aanvullende vaardigheden. Om de goede band met onze opdrachtgevers in de omgeving van Nijmegen zo te houden, verwachten wij niks anders dan vakmanschap van een mechatronisch monteur.

Neem contact op

Ga aan de slag als monteur bij goede opdrachtgevers in de regio

Megatech Engineers is gevestigd in Valkenswaard, het hart van de (elektro) machinebouw van Nederland. Ben jij als mechatronisch monteur woonachtig in Nijmegen? Dat is geen enkel probleem. Onze opdrachtgevers reiken namelijk verder dan enkel onze regio. Wij hebben goede contacten met bedrijven in de gehele sector. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl.

Megatech B.V.