Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Megatech Engineers, uit de omgeving van Valkenswaard is nog op zoek naar een elektromonteur voor in de buurt van Eindhoven. Elektromonteur is een titel die passie, precisie en vakmanschap belichaamt. In de complexe wereld van moderne technologie is de elektromonteur de specialist die ervoor zorgt dat elektrische systemen naadloos en efficiënt functioneren.

Over ons

Werken bij

Een elektromonteur zorgt voor meer dan alleen stroomvoorziening

De rol van een elektromonteur strekt zich uit voorbij de basiselektriciteit. Samenwerking met een mechanicamonteur zorgt ervoor dat mechanische en elektrische componenten synchroon lopen. Als elektromonteur in machinebouw ben je de spil in een team. Met behulp van een voorman in machinebouw worden geavanceerde machines met succes gebouwd en onderhouden. Veiligheid staat altijd voorop in hun werk, gezien de risico’s die elektriciteit met zich meebrengt. Daarom zijn kennis van normen en regelgeving, evenals het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, essentieel voor een elektromonteur.

Neem contact op

Jouw elektrische expertise nodig

Ben jij die scherpe, vakkundige, toegewijde elektromonteur die het verschil kan maken in een vooruitstrevend en enthousiast team? Of heeft jouw bedrijf de expertise van een ervaren elektromonteur nodig? Neem vandaag nog contact met ons op via info@megatech.nl en zet de volgende stap in jouw carrière of project. Wij zien je graag langskomen op sollicitatiegesprek.

Megatech B.V.