Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als monteur technische dienst ben je de onmisbare schakel die zorgt voor het soepel draaien van technische systemen en installaties. Dag in, dag uit sta je klaar om problemen te detecteren, oplossingen te bieden en de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen. Megatech Engineers uit Valkenswaard zoekt en levert bekwame monteurs.

Over ons

Werken bij

De veelzijdigheid van de Monteur Technische Dienst

In de wereld van techniek is een mechanicamonteur veel meer dan alleen een probleemoplosser. Ben jij een monteur in technische dienst die de finesse van werktuigbouwkunde waardeert? Of misschien een monteur die zich specialiseert in mechatronica? Bij ons speel je een centrale rol in een team dat de grenzen van technologische innovatie opzoekt. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin jij je passie en kennis kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen. Onder monteur in technische dienst vallen onder andere de functies:

Neem contact op

Jouw Technische Expertise Gezocht!

Stel je voor dat je deel uitmaakt van een team waar jouw vaardigheden als monteur technische dienst op waarde worden geschat en waar je elke dag het verschil maakt. Bij ons ben je niet zomaar een monteur, je bent een essentieel onderdeel van ons succes. Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Neem nu contact op via 040 291 3600 en ontdek de mogelijkheden om bij ons te komen werken of om een van onze topmonteurs in te huren.

Megatech B.V.