Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanisch monteur gezocht: de ruggengraat van elke geavanceerde productie. Als mechanisch monteur speel je een cruciale rol in het ontwerpen, opbouwen en onderhouden van geavanceerde machines en systemen die de basis vormen van onze moderne industrie. Bij Megatech Engineers, uit de omgeving van Valkenswaard, zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde mechanische monteurs.

Over ons

Werken bij

Een mechanisch monteur gezocht met passie voor zijn vak

Mechanisch monteur gezocht voor een uitdaging in de top van de techniek. Als vakkundige mechanicamonteur ben je een specialist in mechanische technieken. Maar misschien ligt jouw hart meer bij de precisie van panelenbouw als monteur in panelenbouw. Met de groei van mechatronicabedrijven in Nederland en de constante vraag naar mechanische monteurs, is er een overvloed aan kansen om te excelleren in dit dynamische veld.

Neem contact op

Jouw toekomst begint hier

Ben jij de mechanisch monteur die we zoeken? Stel je voor, werken aan de meest geavanceerde projecten in de mechatronica. Grijp deze kans, solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste team. Jouw expertise en drive maken het verschil. Zoek niet verder naar bedrijven waar een mechanisch monteur gezocht wordt en neem contact met ons op via 040 291 3600. Bij ons ben je altijd welkom. Wij reageren zo snel mogelijk.

Megatech B.V.