Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Wil jij graag werken als mechanisch monteur in de omgeving van Den Bosch? Dan zit je goed bij Megatech Engineers uit Valkenswaard. Als mechanisch monteur ben je de stille kracht achter de efficiënte werking van machines en installaties. Jij bent degene die ervoor zorgt dat elk radertje soepel draait, elke schroef stevig zit en elke technische uitdaging overwonnen wordt.

Over ons

Werken bij

Een mechanisch monteur is de onmisbare schakel in techniek

Een mechanicamonteur is meer dan alleen een monteur; je bent een technisch genie, een probleemoplosser. Samenwerken met een Engineer werktuigbouwkunde elektro, zorgt ervoor dat mechanische en elektrische componenten harmonieus samenwerken. En als prototype monteur, ben je zelfs betrokken bij de allereerste stadia van machineontwikkeling. Voor bedrijven die technisch personeel willen inlenen is een mechanisch monteur vaak de sleutel tot succes.

Neem contact op

Jouw technische expertise gevraagd

Als mechanisch monteur ga jij je bezig houden met het monteren, onderhouden en repareren van mechanische machines en systemen. Met jouw kennis van werktuigbouwkunde zorg je ervoor dat alle machines weer soepel functioneren. Zoek je naar een gekwalificeerde mechanisch monteur die het verschil kan maken? Of ben jij die monteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op via 040 291 3600 voor samenwerking of een kans op een boeiende carrière.

Megatech B.V.