Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Megatech Engineers uit Valkenswaard is altijd op zoek naar een goede monteur in de panelenbouw. Een panelenbouwer werkt namens ons bij opdrachtgevers in heel Noord-Brabant. In deze regio bevinden zich veel bedrijven in het technisch werkveld waar een dergelijke monteur niet kan ontbreken. Ons bedrijf is erin gespecialiseerd jou als professional te koppelen aan een passende opdrachtgever.

Over ons

Werken bij

Wij zoeken een monteur in panelenbouw

Veel van onze opdrachtgevers zijn werkzaam binnen de panelenbouw en zoeken een goede monteur voor deze werkzaamheden. Om deze opdrachtgevers van goed personeel te voorzien, breiden wij graag ons personeelsbestand uit met een panelenbouwer. Het hebben van aantoonbare ervaring als monteur in de panelenbouw of iets vergelijkbaars vinden wij hierin van belang. Onze opdrachtgevers verwachten dat het personeel dat wij aanleveren zelfstandig en nauwkeurig werkt. Hetzelfde geldt voor de andere functies waar wij invulling aan geven, zoals:

Ook wanneer jouw bedrijf op zoek is naar een panelenbouwer, zijn wij te benaderen. Ons personeel is in te zetten voor werkzaamheden behorend bij het vakgebied. Graag koppelen wij een vakkundige monteur in de panelenbouw aan je bedrijf.

Neem contact op

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden in de panelenbouw te bespreken

Ben jij die panelenbouwer die zijn/haar volgende stap wil zetten binnen de sector? Dan is solliciteren bij Megatech Engineers de eerste stap die gezet moet worden. Samen kijken wij naar jouw ervaring als monteur in de panelenbouw en leerbehoeften om een passende opdrachtgever te vinden. Neem telefonisch contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Wij horen graag van je!

Megatech B.V.