Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Voor hulp omtrent werktuigbouwkunde zit u goed bij Megatech Engineers in Valkenswaard, in regio Eindhoven. In de boeiende wereld van werktuigbouwkunde komen techniek, innovatie en creativiteit samen. Het is de wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van machines en andere werktuigen. Dankzij werktuigbouwkunde functioneren industriële processen efficiënter, duurzamer en innovatiever.

Over ons

Werken bij

De veelzijdigheid van Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde is niet zomaar een tak van sport. Het is de drijvende kracht achter vele technische ontwikkelingen. Zo speelt de mechanicamonteur een sleutelrol in de optimalisatie van machines. De engineer werktuigbouwkunde elektro richt zich op de elektrische aspecten van deze machines. Voor hoogwaardige panelenbouw in de regio Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres. En met machinebouw nabij Eindhoven als een van onze specialiteiten, bieden we een compleet spectrum aan diensten op het gebied van werktuigbouwkunde. In een wereld die voortdurend evolueert, zorgt werktuigbouwkunde voor de noodzakelijke technische oplossingen die de groei en welvaart van onze samenleving ondersteunen.

Neem contact op

Expertise op maat nodig?

Sta je voor een technische uitdaging of zoek je naar vernieuwende oplossingen binnen de werktuigbouwkunde? Bij ons combineren we diepgaande kennis met praktische ervaring. Neem contact met ons op via info@megatech.nl en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw volgende werktuigbouwkundige project.

Megatech B.V.