Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Voor iedere vacature in de machinebouw zoekt detacheerder Megatech Engineers uit Valkenswaard de meest geschikte persoon. Dat doen wij door onze jarenlange ervaring in de sector in te zetten om onze opdrachtgevers beter te maken. Wij leggen onze potentiële werknemers langs onze eigen strenge lat waarna zij ook moeten voldoen aan eisen van een opdrachtgever.

Over ons

Werken bij

Voor iedere vacature in de machinebouw vinden wij de juiste vakman/vrouw

Het juiste personeel voor een vacature vinden in de machinebouw is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig houden onze opdrachtgevers vertrouwen in de mensen die wij werven en aan hen uitlenen. Hierdoor komt het voor dat een opdrachtgever één specifieke werknemer terug vraagt. Dit voelt goed voor ons, voor de opdrachtgever, maar ook zeker voor onze vakkundige werknemers. Wij zoeken mensen voor onder andere de volgende functies binnen machinebouw:

Neem contact op

Vul de volgende vacature die bij ons open staat en we heten je welkom bij ons bedrijf

Kom jij in aanmerking voor een vacature die bij ons openstaat binnen de machinebouw? Neem contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Wij hebben interessante functies binnen de werktuigbouwkunde en beschikken over een divers aanbod aan opdrachtgevers.

Megatech B.V.