Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Wanneer jij als bedrijf technisch personeel wilt inlenen, zit je goed bij Megatech Engineers uit Valkenswaard. Wij nemen enkel de beste mensen uit de branche in dienst. Deze mensen lenen wij vervolgens uit aan opdrachtgevers van ieder formaat in Nederland. Wij hebben een hoge kwaliteitsnorm.

Over ons

Werken bij

De voordelen van ons technisch personeel inlenen

Technisch personeel is en blijft hard nodig in Nederland en wanneer het vinden ervan moeilijker wordt, is  inlenen een goede optie. Het zoekwerk voor het beste personeel nemen wij u uit handen. Wanneer een opdrachtgever een vacature in de machinebouw aandraagt, leggen wij deze naast ons huidige personeelsbestand. Is er een match voor bijvoorbeeld een mechatronicamonteur? Dan dragen wij deze specialist aan. Je vertrouwt op onze jarenlange ervaring en weet zo zeker dat je goed technisch personeel gaat inlenen.

Neem contact op

Ervaar de voordelen van het inlenen van personeel van een detacheerder

Ongeacht het personeel dat je zoekt binnen de machinebouw rondom Eindhoven; wij vinden de juiste specialist. Hiervoor willen wij niet alleen ons aanbod opdrachtgevers uitbreiden, maar ook ons personeelsbestand. Ben jij bijvoorbeeld een elektromonteur in de machinebouw? Solliciteer dan bij ons om deel uit te maken van onze organisatie. Het inlenen van technisch personeel of het solliciteren als mechatronisch monteur doe je door contact met ons op te nemen via 040 291 3600.

Megatech B.V.