Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als prototypemonteur uit de omgeving van Tilburg vervul jij een belangrijke rol in het technisch vakgebied. Prototypebouwers zorgen ervoor dat een idee gerealiseerd wordt zodat testen uitgevoerd kunnen worden. In een wereld waar voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op technisch gebied, zijn functionerende prototypes onmisbaar.

Over ons

Werken bij

Wie zoeken wij als prototypemonteur in regio Tilburg?

Vanuit onze vestiging in Valkenswaard zijn de medewerkers van Megatech Engineers altijd op zoek naar de beste mechatronicamonteurs. Voorafgaand aan werkende machines, is een werkend prototype nodig. Daarom zoeken wij constant naar een goede prototypemonteur, bijvoorbeeld in regio Tilburg. Wat wij verwachten van onze mensen is kennis over en ervaring in de bouw van high-end prototypes. Uiteraard zetten wij een prototypemonteur graag in bij opdrachtgevers in en rondom Tilburg. Ben je op zoek naar goed personeel? Dan gaan wij graag het gesprek aan. Ook wanneer je zoekt naar een monteur in de panelenbouw.

Neem contact op

Bel ons om jouw rol in ons bedrijf te bespreken

Ben jij een prototypemonteur die woonachtig is in de omgeving van Tilburg en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De medewerkers van Megatech Engineers uit Valkenswaard gaan graag het gesprek met je aan. Ook als machinebouwer rondom Breda worden mogelijkheden geboden. Mocht je eerst meer informatie willen hebben, neem dan ook telefonisch contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Wij horen graag van je!

Megatech B.V.