Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Bij Megatech Engineers in Valkenswaard is het duidelijk: de rol van een project engineer is cruciaal voor het succes van elk technisch project in de omgeving van Helmond en de rest van Nederland. Deze professionals zijn de ruggengraat van onze operaties, die zorgen voor vloeiende processen van idee tot realisatie.

Over ons

Werken bij

De veelzijdigheid van een project engineer

Een project engineer gaat verder dan traditioneel engineeringwerk. Je hebt de kans om samen te werken met de beste mechanicamonteurs. Met ons uitgebreide team, variërend van:

Gevestigd in de technische hub nabij Helmond, bieden we niet alleen de beste faciliteiten maar ook een stimulerende omgeving voor een project engineer om te floreren. Als jij gelooft in technische excellentie en innovatie, dan is ons bedrijf de plek waar jouw expertise thuishoort.

Neem contact op

Zet Jouw Ingenieursambities in de Hoogste Versnelling

Ben je klaar om de uitdagingen van morgen als project engineer aan te gaan? Of zoek je het brein achter je volgende grote project? Neem dan contact met ons via 040 291 3600. Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde project engineers die het verschil willen maken. Laat ons samen de toekomst van mechatronica vormgeven.

Megatech B.V.