Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Een PLC software engineer is onmisbaar binnen de huidige machinebouw. Machines moeten namelijk wel weten wat zij moeten doen en dit moet dus worden geprogrammeerd. Bij Megatech Engineers uit Valkenswaard voorzien wij opdrachtgevers ook graag van personeel die zorgen dat de gebouwde machines doen wat er verwacht wordt.

Over ons

Werken bij

Wij leveren de PLC software engineer die door jou gevraagd wordt

Wij zijn goed in het aantrekken van de juiste vakmensen, zoals een draaier/frezer, en deze aan opdrachtgevers uit te lenen. Dat is de reden waarom zoveel bedrijf in zee gaan met ons. Is jouw bedrijf ook al tijden op zoek naar een goede PLC software engineer, maar wordt deze maar niet gevonden? Dan is het tijd om onze expertise in te schakelen. Naast een PLC software engineer bieden wij ook mechanische monteurs in regio Eindhoven. Wanneer jij zelf een PLC software engineer bent die een nieuwe uitdaging zoekt, zit je bij ons goed. Wij bieden een vast dienstverband en diverse opdrachtgevers aan voor jou als PLC software engineer.

Neem contact op

Kies voor ons bedrijf waar iedere engineer een vakmens is

Of je nu een engineer in PLC software of elektro werktuigbouwkunde bent of nodig hebt; wij gaan graag met je in gesprek. Als potentieel opdrachtgever pluk je de vruchten van onze expertise. Als aanwinst kom je terecht in een warm bad van deskundige mensen waaronder een mechatronicamonteur. Daarnaast behoren ook internationaal field service engineers tot jouw collega’s. Ga het gesprek met ons aan door te bellen naar 040 291 3600.

Megatech B.V.