Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als montagemonteur bieden wij in Limburg diverse functies aan bij onze opdrachtgevers. Een dergelijke monteur is van groot belang binnen de industrie van de provincie. Wanneer je als monteur werkt vanuit de detachering van Megatech Engineers uit Valkenswaard ervaar je de voordelen van werken bij één bedrijf, maar de afwisseling van meerdere opdrachtgevers.

Over ons

Werken bij

Wij zoeken altijd een betrouwbare montagemonteur voor opdrachtgevers in Limburg

Wil jij een variërende functie hebben binnen de machinebouw nabij Helmond en Limburg? Dan zit je als montagemonteur helemaal goed bij de verschillende opdrachtgevers die wij hebben. Je draagt proactief bij aan de montage van diverse machineonderdelen, maar weet ook het onderhoud aan de machines te plegen. Het is daarom een pré wanneer jij ook vaardigheden van een mechanisch monteur bevat. Ben jij geen montagemonteur, maar wil je wel als monteur aan de slag? Dan zijn er ook andere functies waar wij ons personeelsbestand graag mee uitbreiden:

Neem contact op

Word van onschatbare waarde als professional in de machinebouw

Er zijn veel bedrijven die jou als montagemonteur liever vandaag dan morgen in dienst hebben. Wij gaan graag het gesprek aan over jouw mogelijkheden bij deze bedrijven. Benader ons door te bellen via 040 291 3600 of het sturen van een e-mail naar info@megatech.nl. Ook bedrijven kunnen altijd contact met ons opnemen om een vakkundige montagemonteur in te huren.

Megatech B.V.