Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij een machinemonteur uit de regio Den Bosch, of ben je juist op zoek naar een machinemonteur die inzetbaar is in deze regio? Megatech Engineers uit Valkenswaard is een detacheerder in de machinebouw die altijd op zoek is naar nieuw personeel, maar zeker ook naar nieuwe opdrachtgevers.

Over ons

Werken bij

Een machinemonteur speelt een belangrijke rol in de machinebouw nabij Den Bosch

Als machinemonteur ben jij breed inzetbaar binnen de machinebouw in de omgeving van Den Bosch. Om deze sector draaiende te houden, zijn er voldoende monteurs nodig met kennis van het vak. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons personeelsbestand en ons opdrachtgeversbestand. Hiermee zorgen wij voor de juiste match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dat maakt jouw werk als machinemonteur fijn, maar stemt ook onze opdrachtgever uit Den Bosch tevreden. Het is een pré als je aanvullende kennis in de elektro machinebouw hebt.

Neem contact op

Benader ons als jij een monteur bent of een monteur zoekt

Megatech Engineers uit Valkenswaard staat voor de kwaliteit van het personeel dat uitgeleend wordt. Of je nu al jaren ervaring hebt als mechatronicamonteur of pas een opleiding hebt afgerond tot machinemonteur in Den Bosch; samen bespreken we de mogelijkheden die wij bieden. Ook een machinebouwer uit Breda nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen. Voor alle vragen of verzoeken wordt contact opgenomen via 040 291 3600 of door een e-mail te sturen naar info@megatech.nl.

Megatech B.V.