Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij een machinebouwer in Breda en op zoek naar gedreven personeel? Dan is het raadzaam om Megatech Engineers uit Valkenswaard in te schakelen. Wij zijn een detacheerder binnen de machinebouw in heel Nederland. Wij selecteren onze vakmensen nauwkeurig zodat jij als opdrachtgever verzekerd bent van goed en kundig personeel.

Over ons

Werken bij

Wat bieden wij een machinebouwer?

Als machinebouwer wil je vooral bezig zijn met de machines die gemaakt moeten worden en minder met het vinden van vaklui. Onze elektromonteurs in de machinebouw snappen dat maar al te goed en nemen dit werk graag uit handen. Samen stellen we een profiel op waaraan een gewenste monteur moet voldoen. Dit profiel leggen wij langs ons personeelsbestand. Hebben wij nog niemand? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt persoon. Dit doen wij ook voor onderstaande functies:

Wij hebben het geschikte personeel voor jou als machinebouwer.

Neem contact op

Geef de zoektocht naar personeel uit handen aan ons

Ben jij een machinemonteur en het niet erg vindt om aan de slag te gaan voor een machinebouwer? Dan komen wij graag met jou in contact. Je bereikt ons telefonisch via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Dezelfde contactgegevens gelden wanneer je een opdracht voor ons hebt of meer informatie wilt over onze detacheringsmogelijkheden.

Megatech B.V.