Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij nog op zoek naar een expert in machinebouw in de omgeving van Helmond? Bij Megatech Engineers in Valkenswaard erkennen we dat machinebouw de ruggengraat is van de moderne industrie. Het vormt de basis voor innovaties en technische vooruitgang in diverse sectoren.

Over ons

Werken bij

De intricaties van Machinebouw

Machinebouw is een kunst en een wetenschap op zich. Het vergt een diep begrip van werktuigbouwkunde en de vaardigheden van een monteur. Zonder de juiste expertise kan een project vertraging oplopen of, erger nog, falen. Het in dienst hebben van een elektromonteur in machinebouw is cruciaal voor het succes van elk technisch project. Heb je ooit overwogen je aan te sluiten bij een team waar jouw vaardigheden in de machinebouw worden gewaardeerd? Of ben je een project engineer nabij Helmond en wil je deel uitmaken van een innovatief team? Dan is Megatech B.V. de plek voor jou.

Neem contact op

Jouw toekomst begint hier

De expertise van een mechanicamonteur is cruciaal in onze branche. Wanneer je overweegt om een monteur of een panelenbouwer in te huren of je carrière als panelenbouwer wilt beginnen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via 040 291 3600. Bij ons krijg je de kans om aan baanbrekende projecten te werken en je talent in de machinebouw te tonen. Waar wacht je nog op?

Megatech B.V.