Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Bij Megatech Engineers uit Valkenswaard vindt u een vakkundige monteur in de machinebouw in de omgeving van Eindhoven. In de wereld van machinebouw staan technische innovatie en deskundigheid centraal. Het succes van jouw projecten wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit van je team. Denk aan de vakbekwaamheid van de monteur in machinebouw die je inhuurt.

Over ons

Werken bij

De veelzijdigheid van de monteur machinebouw

Een monteur in machinebouw is veel meer dan een technicus. Hij is een mechatronica-expert. Wij beschikken over de juiste professionals voor jouw project. Denk aan:

En ben je een monteur in machinebouw op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team en werk mee aan de voorhoede van technische innovaties. Voor machinebouw nabij Helmond en Eindhoven zit u bij ons goed.

Neem contact op

Jouw volgende stap in machinebouw

Zet de volgende stap in je machinebouwproject of carrière. Als je een monteur in machinebouw nodig hebt, staan wij klaar om je te ondersteunen met de beste in het vak. Of als je gelooft dat jij de monteur in machinebouw bent die wij zoeken, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op via info@megatech.nl. Samen bereiken we grootse dingen in de wereld van machinebouw.

Megatech B.V.