Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Een internationaal field service engineer van Megatech Engineers uit Valkenswaard wordt ingezet bij diverse opdrachtgevers om hun machines werkend te houden. Dat kan in de directe omgeving van het bedrijf zijn. Echter moeten deze machines aan de andere kant van de wereld natuurlijk ook onderhouden worden. Voor dat onderhoud leveren wij de beste engineers in het vak.

Over ons

Werken bij

Wat bieden wij een internationaal field service engineer?

Onze medewerkers weten wat onze opdrachtgevers verwachten van een internationaal field service engineer. Ervaring als mechatronicamonteur is een pré als je aan de slag wilt als internationaal field service engineer. Heb jij een geschikt profiel? Dan bieden wij jou een prettige werkomgeving met voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling. Daarnaast krijg je bij ons uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Metaal & Techniek). Voor het inlenen van technisch personeel zit je bij ons altijd goed.

Neem contact op

Vraag naar alle mogelijkheden en stuur je sollicitatie in

De zoektocht naar goede vakmensen is er een die in deze sector altijd doorgaat. Denk jij dat je een goede toevoeging bent voor onze opdrachtgevers? Stuur een e-mail naar info@megatech.nl wanneer je meer vragen hebt over deze functie of andere vacatures in de machinebouw. Ook bedrijven zijn vrij om contact met ons op te nemen wanneer er gezocht wordt naar een internationaal field service engineer of een elektromonteur binnen machinebouw.

Megatech B.V.