Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Een fijnmechanisch monteur is werkzaam binnen de machinebouw. Als detacheerder in deze sector weet Megatech Engineers uit Valkenswaard als geen ander wat er wordt verwacht van een fijnmechanisch monteur. Wanneer je als bedrijf op zoek bent naar gedreven vakmensen met vakkennis, weet ons dan te vinden. Wij zorgen voor een passende fijnmechanisch monteur voor jouw opdracht.

Over ons

Werken bij

Wat zijn de voordelen van een fijnmechanisch monteur vanuit ons bedrijf?

Het inlenen van technisch personeel vanuit ons bedrijf geeft een opdrachtgever zekerheid over de kwaliteit van de fijnmechanisch monteur. Deze wordt namelijk niet alleen getoetst aan de eisen van jouw bedrijf, maar allereerst wordt deze gemeten aan onze standaard. Voor de fijnmechanisch monteur zelf is het prettig dat hij de voordelen heeft van onze uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wil jij je verder ontwikkelen naar een ander deel van het vakgebied zoals monteur in panelenbouw? Bespreek jouw ambities met ons en wij bekijken de mogelijkheden, ook als mechatronicamonteur.

Neem contact op

Kies voor kwaliteit en zekerheid voor een fijnmechanisch monteur

Heb jij een cleanroom waar nog een fijnmechanisch monteur ontbreekt, of ben jij deze monteur die daar aan de slag wil? Wij zoeken constant naar nieuwe vakmensen én nieuwe opdrachtgevers om de machinebouw in regio Helmond naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Dan bespreken wij alle mogelijkheden.

Megatech B.V.