Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als engineer werktuigbouwkunde binnen de elektro heb je een belangrijke rol in de huidige machinale samenleving. Of je nu jarenlang ervaring hebt of net van de opleiding af komt; het in Valkenswaard gevestigde Megatech Engineers is dé werkgever voor professionals in de werktuigbouwkunde. Als engineer werktuigbouwkunde binnen elektro zit u bij ons altijd goed. Onze medewerkers kijken met jou naar jouw kwaliteiten en zoeken naar een geschikte opdrachtgever.

Over ons

Werken bij

Word jij de volgende toonaangevende engineer werktuigbouwkunde binnen elektro?

Als engineer werktuigbouwkunde in elektro houd jij je bezig met de ontwikkeling van technische toepassingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een geheel nieuwe machine om een probleem in de productielijn op te lossen, of het optimaliseren van een bestaande machine; bij onze opdrachtgevers kom je al deze uitdagingen tegen. Dat is ook van toepassing voor opdrachtgevers die een elektromonteur in de machinebouw zoeken. Met onze ervaring als werkgever en jouw ervaring als engineer werktuigbouwkunde in de elektro, tillen wij jouw carrière naar een nieuw niveau.

Neem contact op

Stuur ons jouw cv op en ga met ons in gesprek

Ben jij een engineer uit regio Helmond? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegenmoet! Wij zijn dé plek voor een in elektro werkende engineer werktuigbouwkunde of een mechatronicamonteur om zijn/haar kwaliteiten verder te ontwikkelen. Heb je vragen over onze mogelijkheden voor jouw toekomst? Neem telefonisch contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Raadpleeg ook onze meest actueel openstaande vacatures in de machinebouw.

Megatech B.V.