Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Ben jij de nieuwe elektromonteur voor de machinebouw in Eindhoven?

Als elektromonteur in de machinebouw verwachten wij dat je breed inzetbaar bent. Als monteur in de elektro machinebouw neem jij zelfstandig verantwoordelijkheid voor de elektrotechnische onderdelen van machines. Uiteraard doe je dat in samenspraak met het team van jouw opdrachtgever. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je in staat bent om elektrische schema’s te lezen en op de juiste manier te vertalen naar de machines. Wanneer je op zoek bent naar een goede werkgever die in staat is jou uitdagende projecten te bieden, benader ons dan. Naast de mogelijkheden als elektromonteur binnen de machinebouw, werken wij ook met opdrachtgevers die monteurs in de panelenbouw zoeken.

Over ons

Werken bij

Elektromonteurs gezocht

Bij ons bedrijf worden er nog elektronmonteurs gezocht. We zoeken een gemotiveerde monteur in de elektro machinebouw met de juiste mentaliteit. Bij ons worden elektromonteurs gezocht met ervaring die vakmanschap leveren. Denk jij over de kwaliteiten te beschikken die wij vanuit Megatech Engineers uit Valkenswaard vragen aan een elektromonteur in machinebouw? Ga met ons in gesprek! Voor je het weet, ga je namens ons aan de slag bij grote en kleine opdrachtgevers. Bij ons worden elektromonteurs gezocht voor de regio Eindhoven.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden als monteur in de elektro machinebouw

Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 291 3600 of stuur een e-mail naar info@megatech.nl. Daarnaast hebben we openstaande vacatures waarop direct solliciteren mogelijk is, zoals een mechatronicamonteur. Bij ons worden altijd gepassioneerde elektromonteurs gezocht. Bedrijven staan ook vrij zich bij ons te melden als potentieel opdrachtgever. Of je nu op zoek bent naar een machinebouwer of een cleanroommonteur; bij ons worden vakkundige elektromonteurs gezocht voor je bedrijf. Wij bespreken graag alle mogelijkheden die er zijn voor een toekomstige samenwerking.

Megatech B.V.