Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Of je nu beschikt over de vaardigheden van een draaier, een frezer of allebei; Megatech Engineers uit Valkenswaard komt graag met je in contact. Vanuit ons detacheringsbureau zoeken wij vakkundige aanvullingen van ons personeelsbestand. Wij vragen met name passie en enthousiasme in het vak, boven ervaring. Echter is het wel van belang dat je beschikt over de benodigde vaardigheden.

Over ons

Werken bij

Word jij de volgende draaier of frezer bij een grote opdrachtgever?

Wanneer je bij ons in dienst komt als draaier of frezer mag je aan de slag bij grote en kleine opdrachtgevers in heel Nederland. Met jouw specialistische werkzaamheden draag je actief bij aan de machinebouw in regio Eindhoven. Of het nu gaat om het maken van onderdelen op de draaibank of het gebruik van een freesmachine; jij weet als draaier of frezer precies wat je moet doen. Naast de carrièremogelijkheden die wij bieden aan een draaier of frezer, staan wij ook klaar voor andere professionals binnen de machine- en panelenbouw.

Neem contact op

Neem contact met ons op om jouw volgende stap te bespreken

Wij hebben goed contact met veel opdrachtgevers en houden dat natuurlijk ook graag zo. Daarom lenen wij enkel werknemers uit waarvan wij ervan verzekerd zijn dat ze vakwerk leveren bij de opdrachtgevers. Wij hebben opdrachtgevers die invulling zoeken voor diverse functies, zoals mechatronicamonteur. Neem contact met ons op via 040 291 3600 of door een e-mail te sturen naar info@megatech.nl. Wie weet word jij de volgende mechatronisch monteur die namens ons het verschil gaat maken.

Megatech B.V.