Solliciteer direct
Vast dienstverband

Diverse opdrachtgevers

Hoge kwaliteitsnorm

Als assemblagemonteur uit de omgeving van Venlo ben jij van groot belang binnen een productielijn. Wij, van Megatech Engineers uit Valkenswaard, zien het belang van jouw functie als geen ander. Ben jij de volgende assemblagemonteur die wij trots gaan inzetten bij onze opdrachtgevers? Bij ons ben je altijd welkom voor een sollicitatiegesprek.

Over ons

Werken bij

Zet jouw talenten als assemblagemonteur in binnen en buiten Venlo

Of je nu in regio Venlo woont of daarbuiten; er is op veel plekken werk voor een goede assemblagemonteur. Wanneer je variatie in je werk wenst, is het een verstandige keuze om je aan te sluiten bij ons. Naast assemblagemonteur is het bij ons ook mogelijk om aan de slag te gaan als:

Wij hebben dé ideale vacature in de machinebouw voor jou! We beschikken over een divers aanbod aan interessante opdrachtgevers door heel Nederland.

Neem contact op

Benader ons voor de invulling van jouw carrière of jullie vacature

Als dé detacheerder weten wij welke eisen centraal staan voor een assemblagemonteur. Deze kennis zetten wij in bij alle functies waarbij wij de juiste vakman zoeken voor de juiste positie. Ben jij de specialist die wij zoeken of zoek jij de specialist die wij hebben? Neem contact met ons op door te bellen via 040 291 3600. Wij weet word jij de volgende mechatronicamonteur die wij op pad sturen! We sturen naar elke opdrachtgever een deskundige assemblagemonteur die aan onze hoge kwaliteitsnorm voldoet.

Megatech B.V.